MÁSTHÉMA

Napjaim, képekben

MÁSTHÉMA

A zene mellett minden napra jut néhány kép, amely emlékeztet majd 2014 fontos pillanataira. Cél: 1000 fotó!

LIKE

Archívum

Január 5. - vasárnap (9)

2014.01.10. - masthema Szólj hozzá!

photo_2014_01_05_23_03_31_1389366353.jpg_1447x1445

Cím: A Wall Street farkasa

Helyszín: Mom Park, Cinema City

 

Szubjektív vélemény a filmről:

Hosszú idő utén végre mi is eljutottunk moziba, hogy megnézzük a legújabb DiCaprio - Scorsese alkotást. Korábbi filmjeik közül nekem talán a Viharsziget jött be leginkább, de egyikben sem csalódtam. A Wall Street farkasáról nagyjából az ismerőseim 90%-a ódákat zengett, és a kritikák többsége is elismerően beszélt Jordan Belfort sztorijáról. 

 

Nekem viszont hosszú volt. Nagyon. 3 órán keresztül nézni a dollár-, mell-, koktél- és pezsgőmámort, unalmas, még akkor is, ha DiCaprio és társai egyébként nagyon jól és szórakoztatóan játszottak. A fuck szó is egy idő után bizonyos helyzetekben zavaró volt, de ez nem is csoda: a film csúcsot döntött káromkodásban, hiszen 180 perc alatt 506-szor ejtik ki a bűvös szót, ami percenként 2,81-et jelent. 

 

Leonardo DiCaprio ettől függetlenül ezért is megérdemelné az Oscart, de gyanítom, hogy nem ezért kapja majd meg a kis aranyszobrocskát.

Egyszer látni kell persze, ha másért nem, DiCaprio akrobatikus, lépcsőn leguruló, majd az autót lábbal kinyitó zseniális mozdulataiért. 

Címkék: vélemény film mozi A Wall Street farkasa DiCaprio

A bejegyzés trackback címe:

https://masthema.blog.hu/api/trackback/id/tr215751484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása