MÁSTHÉMA

Napjaim, képekben

MÁSTHÉMA

A zene mellett minden napra jut néhány kép, amely emlékeztet majd 2014 fontos pillanataira. Cél: 1000 fotó!

LIKE

Archívum

Január 13. - hétfő (17)

2014.01.14. - masthema Szólj hozzá!

photo_2014_01_13_22_01_30_1389693670.jpg_1024x768

 

Ha egy szegény, alkohol- és drogproblémákkal küzdő portugál családba születő kisfiú előbb hazájában, majd az angol Manchester Unitedben, később pedig a spanyol Real Madridban is beírja magát a klub történelemkönyvébe, miközben a válogatottban is csillogtatja isteni tehetségét...lehetne még bőven tovább fokozni, de tény:

 

Cristiano Ronaldo megérdemli az Aranylabdát, nem is egyszer!

 

De! És itt jön a de...

 

Megint nem az a játékos kapta - szerintem! - akinek kellett volna... valóban korszakos zseni, csakúgy, Messi, de könyörgöm...az előző szezonban volt egy francia szélső - nevezetesen Frank Ribery! - aki bohócot csinált csapatával az egész világból, többek között Messi Barcájából is, megnyerte a Bajnokok Ligáját, a német kupát és bajnokságot, majd a közelmúltban a klub VB-t is, miközben Ronaldo a..semmit.

Csúcsokat döntött.

És a FIFA ezt szereti.

 

Igazságtalan.

 

Mintahogy 2010-ben is Sneijdernek kellett volna nyernie, hiszen abban az évben a hátán vitte a szintén triplázó Intert, és a VB-ezüstöt szerző holland válogatottat is.

De az élet ilyen, és ettől függetlenül persze hatalmas gratula Cé-nek, mert tényleg kiváló éve volt! 

 

De...és az a de, örökre ott marad...

Címkék: Messi Aranylabda Cristiano Ronaldo Ribery

A bejegyzés trackback címe:

https://masthema.blog.hu/api/trackback/id/tr625757824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása