MÁSTHÉMA

Napjaim, képekben

MÁSTHÉMA

A zene mellett minden napra jut néhány kép, amely emlékeztet majd 2014 fontos pillanataira. Cél: 1000 fotó!

LIKE

Archívum

Január 11. - szombat (15)

2014.01.14. - masthema Szólj hozzá!

photo_2014_01_12_10_54_36_1389692363.jpg_2435x2926

 

A Kiválasztott, vagyis Az Éhezők Viadalának harmadik, befejező kötete. Nagyjából két és fél nap alatt olvastam ki, ugyanolyan lendülettel, mint az előző kettőt.

Amiben az utolsó rész kicsit eltért a többitől: jóval negatívabb, depresszívebb hangvételű volt, és bizony mikor vége lett, akkor is még órákig "magánál tartott".

 

SPOILER!!!!!

Egy dolgot nem értek, vagyis nehezen fogadok el. Nagyon sokféleképpen lehetett volna vége a kötetnek, és biztos van pár dolog, ami túlzás, de ami tényleg nehezen hihető el: Katniss lenyilazza az elnököt, és..és nem történik vele semmi. Pedig Coint ölte meg, akit a lázadók akkor szerettek, vagy ha nem is szerettek, elfogadtak.

Az ok, okok, hogy miért végzett vele, még érthető (lehet), de ezek után ebből azt kihozni, hogy Peetaval gyerekeik születtek később..nekem nem jön össze, ettől függetlenül zseniális, alapmű, és biztos, hogy még később elolvasom majd.

SPOILER VÉGE!!

 

De még egy kicsit emészteni kell.

 

"A nevem Katniss Everdeen. Már rég meg kellett volna halnom, de..."

 

Címkék: könyv a kiválasztott suzanne collins Az Éhezők Viadala Katniss Everdeen

A bejegyzés trackback címe:

https://masthema.blog.hu/api/trackback/id/tr265757715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása