MÁSTHÉMA

Napjaim, képekben

MÁSTHÉMA

A zene mellett minden napra jut néhány kép, amely emlékeztet majd 2014 fontos pillanataira. Cél: 1000 fotó!

LIKE

Archívum

Január 19. - vasárnap

2014.01.26. - masthema Szólj hozzá!

 

Újabb film, ezúttal az Éhezők Viadala második része, a Futótűz.

 

Katniss Everdeen trilógiáját már elolvastam (és írtam is róla korábban), de Jennifer Lawrence alakítása miatt nagyon vártam a második filmet. Az elsőhöz képest sokkal jobb lett, izgalmasabb, eseménydúsabb, hitelesebb.

Már többször is meg van benne az a feszültség, amely a könyv harmadik részében végig jelen lesz. Lawrence kisasszony ezúttal is remek, de a többi szereplőre - például a Finnick Odairt alakító Sam Calflin - sem lehet panasz.

 

Várom, nagyon várom már a befejező részt moziban is, főleg az eddigi két résszel kapcsolatos egyetlen problémám miatt: ha nem olvastam volna a film előtt a könyveket, nagyon sok mindent alig, vagy egyáltalán nem értettem volna. Persze, a fő vonal követhető, de a magyarázatok, ok-okozati dolgok már nem mindig, sokszor ugyanis összecsapták, vagy nagyon elnagyolták a cselekményeket, háttértörténéseket.. 

 

Tekintve, hogy az utolsó, a Kiválasztott epizódot két részletben adják majd le, remélhetőleg már ezzel sem lesz probléma - megérdemelné.

 

Címkék: vélemény film éhezők viadala futótűz jennifer lawrence katniss everdeen

A bejegyzés trackback címe:

https://masthema.blog.hu/api/trackback/id/tr95783319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása